TARTAR MANO UNIKUMAS (Troj)
TABASCO MANO UNIKUMAS
labai perspektyvus, BEST PUPPY
TEQUILA MANO UNIKUMAS
2xlabai perspektyvi, 2xBEST PUPPY
TIRAMISSU MANO UNIKUMAS
labai perspektyvi, BEST BABY, 2xCAC, N, BOB, BIG-2
TAQUITO MANO UNIKUMAS (Matja)
TORTILLA MANO UNIKUMAS
labai perspektyvi, BEST PUPPY, 3xCAC, 3xN, BOB, BIG-2
TORRES MANO UNIKUMAS
TIC TAC MANO UNIKUMAS
TRUFFLE MANO UNIKUMAS
2xCAC
Tikintis tvirtų, gražiomis galvomis, geru judesiu ir puikiu temperamentu pasižyminčių bigliukų, šios vados "tėveliu" buvo pasirinktas elegantiškas SZACH'as, dalyvavęs daugiau nei keturiasdešimtyje tarptautinių ir specializuotų parodų (Lenkija, Lietuva, Švedija, Slovakija, Austrija, Vokietija, Vengrija) ir visose gavęs tik puikius įvertinimus.
2008 metų gruodžio 20-21 d. tarptautinėse parodose Vilniuje PL CH, PL-LT JCH Absolutely Spotless SZACH'as tapo ne tik veislės ir veislių grupės nugalėtoju (Best of Breed, Best of Group), bet gruodžio 20 d. buvo išrinktas gražiausiu parodos šunimi ir laimėjo titulą
BEST IN SHOW I! Pirmą kartą Lietuvos parodų istorijoje gražiausiu parodos šunimi išrinktas BIGLIS!
Šis jaunas, vos dviejų metų patinas (gim. 2006 08 31) jau yra Lenkijos čempionas, Austrijos nugalėtojas'2008, Lenkijos ir Lietuvos Jaunimo čempionas, Lenkijos jaunimo nugalėtojas'2007, Vidurio ir Rytų Europos nugalėtojas'2007, specializuotų biglių parodų prizininkas ir daugkartinis savo klasės, veislės bei grupės nugalėtojas: 2xCrufts 2009 Qualification; BIS II; BIS III; 6xBOG I; 3xBOG II; 2xKlubo Nugalėtojas (Lietuva, Vengrija); 14xBOB; 15xBOS; 12xCACIB; Res.CACIB; 23xCWC/CAC; BIS Junior I; 2xBIS Junior II; 10xBest Junior in Breed; 15xJaunimo nugaletojas; BIS puppy II; Best puppy of Club Gun Dogs Show in Opole 2007; 6xBest Puppy; 6xVery promissing puppy.
Puikiai jam pasisekė ir 2008 metų Pasaulinėje šunų parodoje, Švedijoje, kur SZACH’as laimėjo pereinamąją klasę ir R.CAC.*

Tėvas - Absolutely Spotless SZACH
Teisėjų įvertinimai: excellent body proportion, strong built, elegant, typical masculine and very nice head, good expression, good neck, correct pigmentation, well set on ears, correct in mouth, good top line, tail set well, good feet and bones, well angulated, excellent length of rib, well sprung, well turned stifles, well muscles, correct male, good coat quality and texture, moves very easy, moves with drive

Motina - KUMA Uostinėtojas
Teisėjų įvertinimai: very strong female, correct proportions, very nice head, correct neck, very nice forechest, strong body, correct pigmentation, good eyes and ears, good top line, good angulation, tail set well, movement ok
________________________________________________________________________________
*
CH - šalies čempionas
JCH - šalies jaunimo čempionas
BIS - visų veislių grupių parodos nugalėtojas (FCI pripažįstamos veislės skirstomos į 10 grupių)
BOG - veislių grupės nugalėtojas (FCI 6 grupė)
BOB - veislės nugalėtojas
CACIB - kandidato į tarptautinius grožio čempionus sertifikatas
R.CACIB - rezervinio kandidato į tarptautinius grožio čempionus sertifikatas
CAC - kandidato į šalies grožio čempionus sertifikatas